Tøff konsert i Urd

Lørdag 12. april spilte Perfection konsert i Urd på Meløya. Dette gjorde de i forbindelse med utgivelsen av sin første EP. De har spilt inn 5 egenproduserte låter.

Simen, Tora, Kristian Martin, Sander og Isak.
Simen, Tora, Kristian Martin, Sander og Isak.

På konserten spilte de disse fem låtene, som heter: Damn!, Just Perfect, Those Beautiful Days, We Were Not Ment To Fly og Save Me.

Simen og Tora
Simen og Tora

I tillegg spilte de My Last Chance, Star og en kjempetøff coverversjon av This Love. Midt i konserten hadde Simen og Tora også et akustisk sett der se spilte The Only Exeption og Take Me Home.

Trommis
Trommis.

Nå er jo ikke undertegnede noen musikkjournalist og jeg skal ikke begi meg ut på å kaste terning. MEN jeg må si at det har vært gøy å følge med flere av disse ungdommene opp gjennom årene, og se og høre hvordan de har utviklet seg fra år til år. Og å høre på dem nå er jo virkelig en opplevelse, det er trøkk og driv i musikken, de spiller godt og de har tydelige ambisjoner om å skrive og produsere egen musikk.

Gitarist og vokalist. Og låtskriver.
Gitarist og vokalist. Og låtskriver.

Det kom ca 35 publikummere til Urd, som er et relativt lite lokale. Neste gang de opptrer på hjemmebane håper jeg mange flere finner veien og hører på. I mellomtiden er det mulig å laste ned de fem sangene her………

Vokalist.
Vokalist.

Og jeg er sikker på at disse folkene vil vi få høre mye bra musikk fra også i fremtiden. De har jo kalt EP`en sin World In Front Of Me.

Bassist og gitarist.
Bassist og gitarist.

 

 

 

 

MTT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *