Steinkaimarkedet 2016

Fra Steinkaimarkedet
Fra Steinkaimarkedet

Årets marked går av stabelen søndag 26. juni – så sett av datoen allerede nå 😉 Som de siste årene, blir det også Kystmesse i kirken denne søndagen og dagen starter med det og fortsetter utover ettermiddagen ved Meløysjøen og Steinkaimarkedet.

Planleggingen er allerede i gang, og Steinkaias venner har hatt årets første møte.
Vi har de siste årene hatt et lite overskudd fra markedet som vi har dedikert til området rundt Meløysjøen slik at det kan brukes og være en møteplass for alle som ønsker det. Vi har blant annet sørget for beplantning, sitteplasser, vannpost, rydding m.m. hver vår, i tillegg til at Meløysjøen båtforening hvert år har fått et lite bidrag. Vi har også kjøpt inn telt som i tillegg til bruk under Steinkaimarkedet, kan leies for en billig penge hvis noen trenger det til et arrangement.

Av fjorårets overskudd ble det fordelt 3.000 kroner til Meløysjøen båtforening, 3000 kroner til Sørgårds kai, og 5.000 kroner til oppussing av samfunnssal-kjøkkenet.  Istedet for å bruke penger på en påskjønnelse til hver enkelt medhjelper i kafe, mm., bestemte vi at vi skulle bruke pengene på noe alle på øya har nytte av. Samfunnssalkjøkkenet planlegges oppusset, og her trengs penger, så vi håper de kommer til nytte.

Hvis du allerede nå vet at du ønsker bod under årets marked, er det bare å ta kontakt med en av oss i Steinkaias venner.

Åse Sørgård, Brynhild Sørgård eller Hanne Hammernes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *