Husk å dra på kino i Urd på fredag.

Ta med barn og bestemødre og ta turen på kino i Urd. Denne helga er det to storfilmer som vises:

RIO 2 - norsk plakat

RIO 2, norsk tale. Aldersgrense: Alle.

I RIO 2 må Blu, Jewel og deres tre barn reise fra storbyjungelen og inn i den ekte Amazonasjungelen for å møte slekten. I et land han ikke kjenner og helt ute av sitt rette element må Blu konfrontere sin argeste konkurrent – Jewels pappa! I tillegg må han kjempe for å unngå Nigels djevelske planer for hevn.

I den norske versjonen hører vi igjen Aksel Hennie i rollen som Blu og Maria Haukaas Mittet som Jewel. Vi får også et gledelig gjensyn med Tshawe og Yosef fra Madcon som stemmene til Nico og Pedro. I tillegg hører vi Aleksander Walmann som kjekkasen Roberto og Håvard Bakke som den hevnfulle kakaduen Nigel. I rollen som Gabi hører vi Katrine Blomstrand, mens pappaen til Jewel – den strenge Eduardo blir spilt av Nils Ole Oftebro.

The Amazing Spider-Man 2 - plakat

The Amazing Spider-Man 2. Aldersgrense: 11 år.

I «The Amazing Spider-Man 2» følger vi Peter Parker (Andrew Garfield) videre idet han møter sine farligste fiender hittil.

Peter Parker (Andrew Garfield) strever fortsatt med å balansere sitt ansvar som superhelten Spider-Man med et liv som high school-student. Ikke minst ønsker han også å tilbringe tid med kjæresten Gwen Stacy (Emma Stone). Men når han begynner å etterforske farens fortid nærmere med hjelp av kameraten Harry Osborn, oppdager han flere dypt begravde hemmeligheter . Samtidig må han ta opp kampen mot to nye, farlige motstandere, Electro og Rhino, som begge har én ting til felles: OsCorp.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *