En gledelig nyhet.

Nye innflyttere til Meløya!

Som de fleste sikkert har fått med seg, så kommer det 14 nye innbyggere til Meløya! Av disse er 10 barn og 4 voksne. Det dreier seg om 2 familier med henholdsvis 4 og 6 barn. Barna er i alderen 1 til 13 år, og vi vil dermed få nye barn både i skolen og barnehagen! Dette er en svært positiv sak for øya vår. Vi trenger nye innbyggere, og ikke minst nye barn.

Det at disse innflytterne er flyktninger er i så måte en stor fordel for både skole og barnehage. Vi får nye ressurser og nye arbeidsplasser og vi vet at skolen vil være trygg i flere år til.

Vi i GRU har tidligere diskutert muligheten for å ta imot flyktninger. Ikke bare fordi vi trenger innbyggere her, men også fordi vi ønsker å hjelpe mennesker i en vond og vanskelig situasjon. Derfor har vi også vært i kontakt med ordføreren og diskutert muligheten for dette.

Vi vil arrangere et informasjonsmøte i forhold til saken så snart vi har all fakta klar. Der vil det komme noen fra kommunen og svare på de spørsmålene som nok mange har. Vi ønsker at så mange som mulig vil komme på møtet. Har du spørsmål eller innspill, så er dette rette stedet å legge det frem. Info om møtetidspunkt vil både bli lagt på meloya.no, og det vil komme oppslag på butikken.

 

Med vennlig hilsen

Grendeutvalget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *