250 000 til Fjellheim

Sitat fra www.meloyavisa.no:

Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet (Bufdir) har innvilget til sammen 350.000 kroner til tre tiltak i Meløy. I starten av juni sendte Meløy kommune inn åtte søknader på utlyste restmidler via nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom. Det ble sendt tre søknader fra enhet kultur, én søknad fra skole samt fire søknader fra lag og foreninger. 
Bufdir har innvilget 250.000 kroner til tiltaket ”Idyllisk ferie på hytta Fjellheim” ved Fjellheim. Det opplyser Meløy kommune på sine hjemmesider.- Dette er helt fantastisk, sier leder i styret i Fjellheim, Brynhild Hegge Sørgård. – Styret er informert, og vi er alle glade for at vi i ble tatt med i tildelinga, sier hun. 

20140802_100155

Informasjon fra Fjellheimstyret:

I vår utlyste Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet ( Bufdir )  i overkant av 30 millioner kroner i restmidler til: «Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom – søknad om støtte 2014.»

Lederen i Fjellheim sendte inn en søknad, og Fjellheim ble tildelt 250 000 kr for å kunne arrangere gratis ferie for inntil 15 barnefamilier i løpet av ett år.  Tilskuddsordningen skal være et virkemiddel for å bedre mulighetene for at flere barn og ungdom skal få delta på viktige sosiale arenaer, som ferie- og fritidsaktiviteter uavhengig av foreldrenes inntekt og sosiale situasjon.

20140802_100810

Styret gleder seg veldig til å ta fatt på jobben med å gjøre Fjellheim klar til å ta imot barn og foreldre som har lyst til å få oppleve de gledene vi  på Meløy kjenner godt til, nemlig tur til Fjellheim med roing, fisking, leking, bading, og overnatting på hytte med utedo og bekkvatn.

Fjellheim har også fått 10 000 kr i tilskudd fra Meløy kommune til bygging av ny vedbod.

Styret vil med dette be om innspill fra alle dere som er kjent med hytta og området rundt, slik at vi kan forvalte disse midlene på best mulig måte. Hva er det behov for å oppgradere og investere i for at barnefamilier kan få en best mulig opplevelse på Fjellheim?

20140802_100116

Vi skal også lage en brosjyre, og ønsker gode aktivitetsbilder  som vi kan få tillatelse til å bruke.  Gjerne bilder fra alle årstider.

Send forslag/bilder til post@meloya.no

Forslag kan også legges i Fjellheimpostkassen utenfor Coopen.

 

Mvh Styret.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *