Skolekafé

Nok en gang har vi fått oppleve at bygda vår stiller opp når det er noe som foregår. Lørdag hadde mellomtrinnet kafé for å samle inn til klassetur, og de serverte hjemmelaget tomatsuppe, søtpotetsuppe, nybakt focaccia, og kaffe og kaker. Foreldre og barn hadde bakt, kokt og pyntet. Vi var spent på om det ville komme folk siden mange var borte, og værgudene holdt på med sitt.

Men vi hadde ingenting å frykte. Det ble fullt hus og tilfeldighetene skulle ha det til at vi hadde akkurat nok suppe til alle som ville ha.

I tillegg solgte vi kaffe, brus og kaker. Og lynlotteri og «katta i sekken».

Vi hadde fått mange fine premier, og på bildet over er det trekkning av heldige vinnere.

Det eneste problemet vi hadde var at strømmen gikk tre ganger. Men den kom fort tilbake.

Vi vil sende en stor takk til alle dere som har hjulpet oss frem under Aksjon Aluminium. Først hjalp dere oss med å resirkulere og gi oss jekkene. Og mange gav oss bokser som vi pantet selv. Etter at vi hadde kommet på andreplass og fått Oslotur av Hydro, så fikk vi pant på hele øya slik at vi også hadde penger til andre opplevelser når vi først skal reise så langt. Og tilslutt så støtter dere oss på denne kafedagen.

Mandag reiser vi avgårde. Da skal vi besøke Hydro sitt anlegg i Holmestrand, og få undervisning og omvisning der. I tillegg skal vi på mange museer i Oslo, og vi skal på omvisning på Stortinget. Alt dette sammen med Øresvik skole som kom på førsteplass. Vi gleder oss. Tusen takk for støtten.

Hilsen mellomtrinnet m/ foreldre. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *