Nydelig julekonsert

Meløy hornmusikk og musikalske venner har gitt oss julestemning med kveldens vakre og varierte julekonsert.

Hele 20  innslag på programmet som startet med innledning av Meløy Hornmusikk. De spilte «Prøysens jul» og fikk publikum med seg på «Glade jul» – dermed var stemninga satt. Den ene godbiten etter den andre kom på løpende bånd.

Vi fikk høre korpsets aspirantkorps, med 15 aspiranter, som gjorde en super jobb.  Noen av dem har bare spilt siden i høst. De fremførte tre sanger.

SONY DSC

Etter at de var ferdige var det gaveoverrekkelse fra Sparebanken som overrakte 50.000 kroner til korpsets leder Erling Tostrup. Pengene skal gå til nye instrumenter for å klare å håndtere alle nye aspiranter.

SONY DSC

Konserten fortsatte med at Trude og Marte Sofie gjorde en flott fremførelse av Sonjas sang til julestjernen.

SONY DSC

Eline og Lise spilte vakkert et utdrag fra Vinteren.

Bente Sørgård og Trude Wiik

Bente, Trude og Ida S serverte nydelig sang og spill.

SONY DSC

Lotte rørte alle med den norske versjonen av Maria Menas  sang: Heim i jula.

SONY DSC

Tora og Simen gjorde en flott fremføring av  Julen er her, etterfulgt av Ida Henriettes vakre stemme som tilfeldigvis i samme øyeblikk som sola snudde (kl 18.11) fremførte Et lys imot mørketida.

SONY DSC

Meløy Mannskor sang No høyr de gode folk, og Down to the river to pray.

SONY DSC

Og Bente, Lise og Roger slutter aldri å imponere. Er det noen instrumenter de ikke behersker? Her kom både kontrabassen og trekkspillet frem, og sammen med Marte Sofie og Trude fremførte de Juledrøm.

SONY DSC

Hornmusikken satte til slutt julestemningen helt på plass med A Christmas Festival. Og tradisjon tro: Deilig er jorden  til slutt, med sang fra et stående publikum.

Og stående applaus fikk også Meløy Hornmusikk med venner, og Andrè som ordnet lyd og lys. Tusen takk for en fin konsert. Og en stor verbal juleblomst til alle dere som står på hele året for å holde sang og musikklivet på Meløy levende. Det gir veldig mye glede.

Foto: Hanne Hammernes

 

HH, MTT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *