Koselig kulturkafe

Grønnsaksuppa var like god i år som i fjor. Torsdag før påskeferien hadde Meløy Oppvekstsenter sin tradisjonelle kulturkafè, som avslutning på kulturuka. Denne uka tror jeg det var mye fokus på friluftsliv og fysisk aktivitet, for det var aktiviteter som 3-toppstur, fjelltur og treningssenter, i tillegg til noen håndtverksaktiviteter. På kulturkafeèn hadde de stilt ut sine produkter, både fra denne uka og fra kunst og håndtverkstimene. De hadde også kuttet og kokt, bakt og pyntet. Da gjestene strømmet på serverte de mat, tok betaling, solgte lodd, ryddet opp og hadde trekning. Det var en koselig ettermiddag som trakk mye folk, og det er tydelig at bygdefolket slutter opp om skola vår.

Deilig grønnsaksuppe.
Deilig grønnsaksuppe.
Elevene har laget mye fint under temaet Redesign.
Elevene har laget mye fint under temaet Redesign.
På sløyden hadde de bygget krakker.
På sløyden hadde de bla bygget krakker.
Flotte tegninger.
Flotte bilder.
Barnehagens kyllinger.
Barnehagens kyllinger.
Batikk som ble laget under kulturuka.
Flott batikk som ble laget under kulturuka.

 

Det er alltid spennende med lodd.
Det er alltid spennende med lodd.
Og det er alltid snaddergodt med gode kaker.
Og det er alltid snaddergodt med gode kaker.
Fulle hus!
Masse folk.
Og så er det godt vi har sånne stødige folk til å holde en styrende hånd over arrangementet og elevene. Og så tok de i tillegg oppvasken. Tusen takk for at vi ble invitert på nok en hyggelig kulturkafe.
Og så er det godt at vi har sånne flotte folk til å holde en styrende hånd over arrangementet og elevene. (Og så tok de i tillegg oppvasken.) Tusen takk for at vi ble invitert på nok en hyggelig kulturkafe.

 

 

MTT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *