Fornyet tillit for Frank og Trond Ivar?

muil halsa 02

Trenerduoen Frank Wiik Rendal og Trond Ivar Skaland er spent på om de får forlenget tillit etter første seriekamp for Meløy Ungdoms- og idrettslag MIX09 på Halsa Kunstgress mandag ettermiddag.

–  Som fotballtrenere forventer og fortjener vi massevis av kritikk. Det er naturlig i en slik posisjon, med så mange avgjørelser og eksamener, uttaler Rendal, og fortsetter:

– Vi er både ydmyk og stolt over å ha stått med rak rygg i jobben i ettermiddag.

–  Vi vet jo at tidligere og kommende trenere i MUIL har fått og vil få både media og supportere i ansiktet, og det er det du sier ja til når du skriver under for laget, sier Skaland. Nå venter vi bare på en redegjørelse fra MUILs styre på om vi får fortsette, selv om vi er veldig fornøyd av egen innsats. Nesten satt ut faktisk.

Meloya.no er kjent med at ledelsen evaluerer trenerne i denne jobben. Spenningsmomentet blir nå om duoen får fortsette. Og på spørsmål fra TV2 om de er fornøyde med lønnsavtalene har de ingen kommentar. Heller ikke når journalist fra meloya.no presser dem med spørsmålet «er dere fornøyd med den avtalen dere har»? Er svaret kontant:

– Ingen kommentar.

20150504_193313

Om dagens kamp derimot har de følgende kommentarer:

–   Vi gikk jo hardt ut i forsvar, kan du si. Og så fortsatte vi kraftig i et større forsvar. Mener Skaland, mens Rendal fortsetter:

–   Vi synes vi hadde bra Eggen-taktikk med «two spisses and three stoppers».

– «And one cant» supplerer Skaland.

Og i forkant av neste kamp har de to trenerne tatt til seg følgende lærdom:

–  Det er bare å skryte av Halsakameratene: Vafler i pausen. Gode pølser og varm kaffe. Vi har sikkert mye å lære og tar dette med oss til første kamp på hjemmebane, 16. mai, forteller Skaland.

–  Mer brus i pausen. Sukker er godt for å få kreftene til å holde lenger.

Og kampresultatet: 6 STRÅLENDE fornøyde 6-9-åringer på sin aller første seriekamp!

Dersom du ikke var på kampen og ønsker å holde deg oppdatert kan du se dagens pressekonferanse her:

EAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *